Geluk zit in vele kleine dingen!

Meer over Guusje

Guusjessites.nl is een website waar u terecht kunt voor allerhande informatie over onderwerpen die te maken hebben met design. We hebben het hier dan over design in de breedste zin van het woord. We gaan het hebben over digitaal design zoals u ziet op een website maar ook een visitekaartje. Guusje is open en transparant. Wij hebben oa ook een vermelding op de bedrijfstelefoongids.

Kies voor de diensten van Guusje

Nagenoeg elk bedrijf maakt gebruik van visitekaartjes maar wat zijn nu de richtlijnen en wat moet u wel en niet melden? Ook gaan we het hebben over de verschillende soorten logo's. Wanneer scharen we een logo onder een beeldmerk en wanneer ronder een woordmerk? Dit zijn wellicht de bekendste maar wat is nu precies een vignet, embleem of een mascotte. Dit gaan we allemaal bespreken in de categorie logo design. In de categorie fotografie bespreken we de geschiedenis en wat er nodig is om een goede foto te maken voor recreatief en professioneel gebruik. Ook gaan we u kennis laten maken met de begrippen HTML en CSS. Wellicht nu nog volledig onbekend maar daar brengen we snel verandering in.

Ons doel

De reden dat we Guusjessites hebben gelanceerd is omdat we mensen wilde informeren over bekende onderwerpen en over onbekende onderwerpen. We zagen bijvoorbeeld veel fouten in visitekaartjes en dat verschillende begrippen verkeerd werden gebruikt. Hier willen we graag duidelijkheid in scheppen. Hopelijk kunt u met behulp van onze informatie uw eigen visitekaartje en/of website verbeteren. Wanneer u nog tips voor ons heeft kunt u deze melden via onze contactpagina. We staan altijd open voor de suggesties van onze bezoekers!