Geluk zit in vele kleine dingen!

Bedrijfsfotografie

Geplaatst op: 25-11-2013

Een van de belangrijkste uitvindingen van de mensheid, fotografie. Doordat we beeld konden vastleggen kwamen er nieuwe mogelijkheden. Echter ging dit niet zonder slag of stoot, zo waren de eerste foto's erg onscherp en zwart-wit gekleurd. De eerste foto's werden namelijk gemaakt met behulp van lichtgevoelige bitumen in 1826.

Reclame en fotografie

In elke reclamefolder vindt u ze, grote foto's met daarop een product en eventueel een model. Door het gebruik van foto's kon men gemakkelijker met de massa communiceren. Een reclamewereld zonder foto's is dan ook haast onvoorstelbaar. Met een foto wordt stijl en emotie gepakt in een simpele klik. Vandaar de uitspraak: 'een foto zegt meer dan 1000 woorden'. Fotografie kan beoefend worden door iedereen en op elk niveau. Zeker door de komst van mobiele telefoons met een goed ontwikkelde camera worden er meer foto's gemaakt dan ooit. Hier geldt dan ook: 'de beste fotocamera is de camera die u altijd bij zich heeft'. Zeker wanneer u geregeld foto's maakt en deze wilt gaan gebruiken voor bijvoorbeeld een afdruk is een goede camera nodig.

Waar moet ik op letten?

Wanneer we kijken naar uw toestel zelf dient u als eerste te kijken naar het aantal mega pixels. Voor een redelijk goede foto is zo'n 5 megapixel vereist. Deze vindt u dan ook terug op de meeste nieuwe telefoons. Voor de hoogwaardige foto's gebruikt men een spiegelreflex camera. Deze foto's kunnen zeer groot worden afgedrukt doordat er meer detail zit in de foto's. Zou u dit met een foto van uw telefoon doen dan ontstaat er pixelvorming.

Fotografie setting

Om het plaatje compleet te maken onderhouden wij goede contacten met uiteenlopende bedrijven welke een optimaal verzorgd totaalplaatje compleet maken. Bijvoorbeeld voor op een beursevenement werken wij samen met AdPeople.nl qua flyer- & promoteams en met Hostess Models voor bezetting van mooie en vriendelijke hostessen en gastvrouwen.